Contact

Orar atelier: Luni – Vineri: 06 – 15

Sambata, Duminica – INCHIS

SC AXA Magnolia SRL 
Adresa atelierului: str. Dambovitei 50, Cluj-Napoca, Romania

Persoana contact: Grigore Lup (intre orele 7 – 15)

Telefon si WhatsApp: +4 0740 046 732
Email: axamagnolia@yahoo.com (va rugam sa ne lasati un numar de telefon pentru a va putea contacta)

Facebook: www.facebook.com/incaltamintedinpiele

Date de identificare fiscala
SC AXA Magnolia SRL
Sediu social: str. Graurilor 16, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Nr. ord. Reg. Com.: J12/829/2001
Cod unic de inregistrare: RO13941772
CONT BRD – RO27BRDE130SV08072771300
TREZORERIE – RO30TREZ2165069XXX015374

Livrari in Romania

Comenzile din tara sunt livrate prin curier iar plata se face prin ramburs sau prin transfer bancar. Cheltuielile de transport si rambursul banilor vor fi suportate de catre client. In cazul alegerii transferului bancar, se va emite o factura proforma dupa plasarea comenzii. In factura proforma se va regasi si pretul livrarii. Plata va fi facuta dupa primirea facturii proforme.

Termenul de confectionare si livrare pentru comenzile din Romania este intre 7-10 zile (sau mai repede, la intelegere).

Livrari internationale

La comenzile internationale din afara Spatiului Economic European (SEE), la pretul de pe site, se adauga 150 lei (RON), TAXA pentru intocmirea documentelor vamale, pentru fiecare comanda. In cazul in care o comanda contine mai multe produse, costul intocmirii documentelor vamale este acelasi (150 lei).

Pentru livrari in interiorul Spatiului Economic European (SEE) nu percepem nicio taxa suplimentara.

Comenzile internationale vor fi achitate in avans, pe baza facturii proforme care va fi emisa dupa plasarea comenzii. In factura proforma se va regasi si pretul livrarii prin posta sau prin curier.

Termenul de confectionare si livrare pentru comenzile internationale este intre 10-30 zile, in functie de tara de destinatie.

Incaltaminte la comanda

Pentru incaltamintea la comanda este necesara prezenta la sediul firmei pentru luarea masurilor necesare confectionarii sau folosirea modelului prezentat pe pagina La comanda.

Pentru comenzi dificile si numere foarte mari care necesita mai multe modificari ale produsului standard se percepe o taxa suplimentara.

Returnarea unui produs

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile de la data la care a fost livrat. Noi vom achita costul returului. Returnarea sumei pentru produsele comandate va fi facuta prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data primirii coletului returnat. Costul de trimitere a coletului (tur) NU va fi returnat.

*EXCEPTIE: Achiziționarea unor produse personalizate după dorința cumpărătorului, cu specificații diferite față de produsele de serie obișnuite, confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Va rugam sa precizati cu mare atentie in formularul de pe site toate detaliile si masurile cerute, in cazul unui produs confectionat la comanda, deoarece acesta nu se poate returna. (conform OUG nr. 34/2014)

Contactati-ne prin formularul de mai jos