Despre noi

SC AXA Magnolia SRL…
…are ca specific de activitate productia de pantofi din piele pentru dame, copii si pentru barbati, avand de asemenea experienta in confectionarea pantofilor de dans popular si spaniol (colaboram cu peste 100 de ansambluri de dansuri populare din tara printre care Ansamblurile populare Romanasul si Dor Transilvan din Cluj Napoca ), a incaltamintei militare si a celei de constructii, a incaltamintei pentru majorete (clubul de majorete Madness UMF c din Cluj, campioane ale Europei in 2008), a incaltamintei traditionale specifice diferitelor zone geografice si nationalitati. Totodata colaboram frecvent cu mai multe tearte din Romania pentru confectionarea de incaltaminte specifica pieselor interpretate.


AXA Magnolia la emisiunea Cantec si Poveste de la TVR – Sarbatoarea Fiii Satului cu Ovidiu Purdea Somes

"Ala barbat joaca bine ce ia cizme de la mine" – Ovidiu Purdea Somes

Publicată de Incaltaminte din piele la comanda pe Marţi, 30 septembrie 2014

AXA Magnolia la emisiunea Fabricat in Transilvania de la Ardeal tv

Fabricat în #Transilvania – Arta confecționării #pantofilor #tradiționali,

Multumim doamnei Curticapean Noemi​ si Ardeal TV​ pentru realizarea acestui material.Toate modelele de #incaltaminte si preturile sunt pe site-ul nostru www.incaltamintedinpiele.comPersoana contact: Grigore Lup (Luni – Vineri intre 8-16)Telefon: 0740.046.732Adresa: str. Dambovitei 50, #ClujNapocaEmail: axamagnolia@yahoo.com#Shoes made in #Transylvania by #GrigoreLupMai multe fotografii pe www.facebook.com/incaltamintedinpiele si pe instagram.com/incaltaminte.din.piele.

Publicată de Incaltaminte din piele la comanda pe Duminică, 2 iunie 2019

AXA Magnolia la Antena 1 – Cluj.


Axa Magnolia pe Fii popular


Axa Magnolia in Transilvania Reporter


Mai jos sunt cateva imagini cu atelierul nostru unde va asteptam cu drag pentru luarea masurilor si ridicarea incaltamintei:

Pentru cazuri speciale (numere foarte mari ce nu se gasesc in comert sau diferite particularitati ale piciorului) se poate confectiona incaltaminte la comanda dupa marimile specifice clientului.

Firma noastra are o experienta de aproximativ 15 ani in confectionarea de incaltaminte printre angajatii nostri numarandu-se fosti angajati ai casei de moda din Cluj.

Produsele noastre sunt confectionate din piele de cea mai buna calitate oferind confortul necesar oricarui picior pretentios.


AXA Magnolia in www.citynews.ro

Axa Magnolia in presa locala

AXA Magnolia in www.adevarul.ro

adevarul