Despre noi

SC AXA Magnolia SRL…
…are ca specific de activitate productia de pantofi din piele pentru dame, copii si pentru barbati, avand de asemenea experienta in confectionarea pantofilor de dans popular si spaniol (colaboram cu peste 100 de ansambluri de dansuri populare din tara printre care Ansamblurile populare Romanasul si Dor Transilvan din Cluj Napoca ), a incaltamintei militare si a celei de constructii, a incaltamintei pentru majorete (clubul de majorete Madness UMF c din Cluj, campioane ale Europei in 2008), a incaltamintei traditionale specifice diferitelor zone geografice si nationalitati. Totodata colaboram frecvent cu mai multe tearte din Romania pentru confectionarea de incaltaminte specifica pieselor interpretate.

AXA Magnolia – scurta prezentare.

Grigore Lup la o poveste cu Valentin Coman, consateana Silaghi Irina si Nasti Coman.

Grigore Lup la o poveste cu Purdea Ovidiu Somes si Valentin Coman

Grigore Lup la emisiunea Cantec si Poveste de la TVR – Sarbatoarea Fiii Satului cu Ovidiu Purdea Somes

Grigore Lup la emisiunea Fabricat in Transilvania de la Ardeal tv

AXA Magnolia la Antena 1 – Cluj.

Axa Magnolia pe Fii popular

Axa Magnolia in Transilvania Reporter

Mai jos sunt cateva imagini cu atelierul nostru unde va asteptam cu drag pentru luarea masurilor si ridicarea incaltamintei:

Pentru cazuri speciale (numere foarte mari ce nu se gasesc in comert sau diferite particularitati ale piciorului) se poate confectiona incaltaminte la comanda dupa marimile specifice clientului.

Firma noastra are o experienta de aproximativ 15 ani in confectionarea de incaltaminte printre angajatii nostri numarandu-se fosti angajati ai casei de moda din Cluj.

Produsele noastre sunt confectionate din piele de cea mai buna calitate oferind confortul necesar oricarui picior pretentios.

AXA Magnolia in www.citynews.ro

Axa Magnolia in presa locala

AXA Magnolia in www.adevarul.ro

adevarul