Reparatii incaltaminte si incaltaminte la comanda

La comanda

AICI gasiti mai multe modele pentru diferite probleme ale piciorului.

Incaltaminte la comanda pentru numere mari in Cluj-Napoca
Pentru persoanele carora le este dificil sa gaseasca incaltaminte pentru marimile lor specifice, atat in ce priveste marimea piciorului cat si latimea acestuia, firma noastra ofera la sediu posibilitatea luarii masurilor piciorului si confectionarii unei incaltaminte perfect adaptata piciorului dumneavoastra. (Contactati-ne)

*Pentru marimile mari (>41 la dame si >45 la barbati) se percepe o taxa in plus in functie de model.

Incaltaminte la comanda pentru probleme ale gambei (pulpa piciorului groasa) Cluj-Napoca
Totodata pentru doamnele cu probleme ale gambei (pulpei) piciorului (pulpa groasa) firma noastra ofera posibilitatea confectionarii unei incaltaminti comode care sa nu provoace disconfort datorita acestei particularitati a piciorului (Contactati-ne)

Pentru a afla mai multe despre cum se poate confectiona o incaltaminte adecvata si perfect adaptata nevoilor dumneavoastra va rugam contactati-ne folosind informatiile de contact.


Cum se masoara piciorul?

Folositi imaginea alaturata pentru a va lua masurile piciorului.masuri pantofi

In timpul masurarii este important sa tineti cont de urmatoarele:

  • masuratorile trebuie facute stand in picioare, greutatea corpului fiind sprijinita si pe piciorul masurat.
  • instrumentul de scris trebuie sa fie perpendicular pe suprafata hartiei pe care se iau masuratorile. De preferat este folosirea unui instrument de scris ce are diametrul cat mai mic pentru a pastra dimensiunile cat mai aproape de cele ale piciorului.
  • se masoara circumferinta piciorului si nu latimea acestuia. Masurati circimferinta mai lejera sau mai stramta dupa cum va este dumneavoastra comfortabil.
  • masurile trebuie facute cu ciorap sau fara in functie de cum va fi folosita incaltamintea.
  • in cazul in care vor fi folosite insertii ortopedice sau extra talpici masuratorile trebuie facute cu acestea sub talpa piciorului (incluse in masura circumferintei). Totodata este necesar sa specificati cand plasati comanda ca masuratorile au fost facute cu inserti ortopedice sau extra talpici.

Masurile necesare:

  • Pantofi – sunt necesare masurile a si b precum si lungimea piciorului (din imaginea alaturata)
  • Cizme si ghete – in functie de inaltimea lor si de tipul de inchidere (cu siret, fermoar sau fara) sunt necesare masurile: lungimea piciorului precum si a, b, c, d, e iar in functie de inaltimea dorita f si g (din imaginea alaturata). Este important sa specificati la ce inaltime fata de podea s-au facut masuratorile f si g (g reprezinta circumferinta cea mai grosa a gleznei sau circumferinta cea mai groasa la inaltimea maxima a cizmei in cazul in care circunferinta cea mai groasa se afla la o inaltime mai mare decat inaltimea maxima a cizmei)

Calapoade personalizate
La fima noastra puteti de asemenea face comanda de calapoade personalizate incepand de la numarul 33 pana la 50.